Golf arrangementen

Bij ons Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe kunt u terecht voor vele verschillende activiteiten. Zo kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken in de omgeving, kunt u in onze wellness volledig tot rust komen en kunt u natuurlijk ook genieten op onze golfbaan. Voor de liefhebbers van golf hebben wij dan ook verschillende golf arrangementen samengesteld, waardoor het verblijf in ons hotel in combinatie met een ontspannen potje golf nog voordeliger wordt.

De baan

De golfbaan Zuid-Drenthe is een 9 holes golfbaan en is als beste gewaardeerd in Nederland. De baan is uitdagend en beschikt verder over een prachtige Par 3 baan, mooie chipping- en puttinggreens en een verlichte driving range. Wanneer u één van de golf arrangementen boekt is het van belang om te weten dat toegang voor de Championship Course minimaal handicap 54 vereist is. De Par 3 baan is voor alle beginnende golfspelers toegankelijk na een korte instructie van onze professional.

De golf arrangementen moeten dan ook goed aansluiten bij uw handicap en de wensen die u heeft. Heeft u nog geen ervaring met het spelen van golf? Dan is het verstandig om bijvoorbeeld lessen te nemen, zodat u de basis van de sport leert kennen. Deze lessen zitten vaak niet in onze golf arrangementen, maar zijn hier natuurlijk voor een meerprijs aan toe te voegen.

De golf arrangementen

Natuurlijk begrijpen wij dat u als golfliefhebber wellicht zelf uw golf arrangementen wilt samenstellen. Zo kunt u toevoegen waar u behoefte aan heeft, zoals een les of bepaalde materialen waar u graag mee speelt. Natuurlijk is het bij ons dan ook mogelijk eigen golf arrangementen samen te stellen. Wij geven u dan graag vrijblijvend een offerte, zodat u een overweging kunt maken of deze golf arrangementen voor u aantrekkelijk zijn.

Daarnaast hebben wij een standaard arrangement. Wij hebben de meest gebruikte golf arrangementen zorgvuldig bekeken en samengevoegd tot één standaard arrangement. Deze kost 117 euro per persoon (v.a. prijs) en bestaat uit een overnachting, ontbijt, diner, onbeperkt golf, twee Driving Range Coins en toegang tot de wellness faciliteiten van het hotel.

Opties bij onze golfbaan

Natuurlijk vindt u naast onze golf arrangementen nog veel meer opties bij onze golfbaan in Zuid-Drenthe. Zo kunt u uzelf aansluiten bij de businessclub van de golfvereniging of kunt u deelnemen aan verschillende clinics. Wilt u bijvoorbeeld met uw bedrijf als uitje bij onze golfbaan langskomen? Dan kunnen wij ook hiervoor verschillende golf arrangementen samenstellen, zodat u altijd de diensten kunt boeken waar u naar op zoek was.

De beheerder van de golfbaan is Martin Kavanagh. Hij is Engels golfprofessional en verzorgt de clinics en golflessen. Dankzij zijn onderkoelde Britse humor en perfecte beheersing van de Nederlandse taal met een mooi Engels accent, zorgt hij ervoor dat de lessen, clinics of uitjes die u bij de golf arrangementen kunt boeken altijd een groot plezier zijn.

Vragen of arrangement samenstellen

Wilt u meer weten over de kosten van verschillende golf arrangementen en wilt u weten welke golf arrangementen wij kunnen samenstellen om tegemoet te komen aan al uw wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte, op basis waarvan u uw keuze kunt maken.

Bent u in de buurt van onze golfbaan in Erica? Weet u nog niet zeker of één van de golf arrangementen voor u geschikt is? Kom gerust eens langs! U vindt ons aan de Amsterdamscheveldlaan 9. Komt u niet in de buurt of heeft u geen tijd om langs te komen. Dan beantwoorden onze medewerkers al uw vragen over de golf arrangementen ook graag wanneer u mailt naar golf@zuiddrenthe.nl of belt naar +31(0)591-324466.

Golfbaan Zuid-Drenthe op Leadingcourses.com