Aankomst:
Vertrek:
Aantal personen:
Aantal kamers:
Promotiecode:

Hotel Drenthe

Wilt u er even helemaal tussenuit en wilt u daarvoor een hotel in Drenthe boeken? Dan bent u bij Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe aan het goede adres. Voor iedere bezoeker bieden wij bij ons hotel in Drenthe hetgeen dat u zoekt wanneer u op vakantie gaat. Wilt u bijvoorbeeld een actieve vakantie? Dan kan dat bij ons hotel in Drenthe. Is dit niet wat u zoekt, maar wilt u bijvoorbeeld volledig genieten van rust en ontspanning? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Wilt u meer weten over ons hotel in Drenthe of wilt u weten welke arrangementen ons hotel in Drenthe te bieden heeft? Lees dan verder op de website voor meer informatie of neem contact op met de receptie van Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe, zodat onze medewerkers u advies op maat kunnen geven.

De activiteiten bij ons hotel in Drenthe

Natuurlijk staat Drenthe bekend om de mooie omgeving en natuur. Wilt u naar Drenthe komen om hiervan te genieten? Dan kunt u via de verschillende wandel- en fietsroutes, die lopen vanaf het hotel, Drenthe ontdekken. Daarnaast kunt u bij ons hotel in Drenthe natuurlijk ook genieten van de golfbaan, waar u al een greenfee heeft vanaf €35,00  euro per persoon.

Niet alleen door actief bezig te zijn kunt u uzelf vermaken bij ons hotel in Drenthe, daarnaast kunt u in ons hotel in Drenthe ook genieten van een heerlijke sauna of stoomcabine om de spieren te ontspannen en afvalstoffen goed af te laten voeren.

Kortom vindt u bij ons hotel in Drenthe altijd de activiteit die past bij iedere persoon. Of u nu van ontspanning of inspanning houdt, bij Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe bent u aan het juist adres.

Overnachten in Erica

Ons hotel is gelegen in Erica, een dorp in Drenthe. Tijdens uw verblijf in ons hotel in Drenthe proberen wij er natuurlijk altijd voor te zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Wij hebben in totaal 27 kamers in ons hotel beschikbaar, waarbij iedere kamer in ons hotel in Drenthe is ingericht in het thema aarde of vuur. De kamers beschikken allemaal over comfortabele bedden, Wifi, douche en toilet, flatscreen tv, zithoek en werkruimte. Zo kunt u na een heerlijke ontspannende of inspannende dag uzelf volledig terugtrekken op uw hotelkamer om de volgende dag weer vol nieuwe energie te kunnen beginnen.

Ons hotel in Drenthe is daarnaast ook voor mindervalide gasten geschikt. Ons hotel in Drenthe heeft bijvoorbeeld geen drempels en bevat twee speciaal ingerichte kamers met extra ruimte, een mindervalide bed en een aangepaste badkamer. Bij ons hotel in Drenthe vinden wij het namelijk van groot belang dat iedereen kan genieten van een ontspannen verblijf!

Boeken of al uw vragen stellen over ons hotel in Drenthe

Heeft u nog vragen over het verblijf bij ons hotel in Drenthe? Neem dan gerust contact met onze medewerkers op. Wij vertellen u graag alles over het hotel in Drenthe, de faciliteiten en de omgeving en geven u graag meer informatie over de kosten van ons hotel in Drenthe in een vrijblijvende offerte.

De medewerkers van ons hotel in Drenthe zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31(0)591-324466 of wanneer u een e-mail stuurt naar frontdesk@resortdrenthe.nl. Wij proberen uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Bent u in de buurt van de Amsterdamscheveldlaan 9 in Erica? Kom dan gerust eens langs bij ons hotel in Drenthe om al uw vragen te stellen en zelf alvast een beeld te krijgen van ons hotel.