Trouwen Drenthe

Wilt u graag trouwen in Drenthe en bent u nog op zoek naar de perfecte locatie om uw trouwdag onvergetelijk te maken? Dan hoeft u niet lang meer te zoeken. De Fijnfabriek in Erica is een unieke trouwlocatie in de gemeente Emmen. Trouwen in Drenthe bij De Fijnfabriek is een feest, omdat wij uw trouwdag graag tot in de perfectie verzorgen en uw trouwdag op deze manier niet alleen onvergetelijk, maar ook onbezorgd wordt.

Trouwen in Drenthe bij De Fijnfabriek

De Fijnfabriek is gelegen boven het Dommerskanaal en is sinds 2013 een unieke locatie om te trouwen in Drenthe. Natuurlijk is uw trouwdag niet een feest dat u verwacht nogmaals te gaan doen, daarom snappen wij het hoe belangrijk het is dat deze dag volledig tot in de puntjes geregeld wordt. Wij houden natuurlijk rekening met al uw wensen, zodat u optimaal kunt genieten van uw grote dag.

Trouwen in Drenthe bij De Fijnfabriek, betekent trouwen op een unieke locatie. De Fijnfabriek was ooit een turfstrooiselfabriek, maar is nu volledig geschikt om in te trouwen in Drenthe. Door de unieke ligging is niet alleen het gebouw een prachtige bezienswaardigheid, maar kunt u ook prachtige foto's maken in de groene omgeving van De Fijnfabriek.

De mogelijkheden

Natuurlijk is het van belang dat de locatie geschikt is om uw wensen te vervullen wanneer u gaat trouwen in Drenthe. De Fijnfabriek biedt mogelijkheden voor maximaal 200 gasten bij de receptie en het feest en voor 80 gasten tijdens het diner. Natuurlijk is trouwen in Drenthe bij De Fijnfabriek mogelijk, doordat deze locatie aangeschreven staat als officiële trouwlocatie.

Wilt u graag overnachten bij uw locatie wanneer u gaat trouwen in Drenthe? Dan kunt u bij het Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe kamers boeken. Met 27 kamers zult u wanneer u gaat trouwen in Drenthe veel van uw gasten een overnachting kunnen bieden. Verder kunnen wij u helpen bij het bemiddelen met entertainment, kunnen wij uw bruidstaart verzorgen en kunnen wij zorgen voor de bloemen van uw keuze.

Alles op maat

Natuurlijk vinden wij het van groot belang dat er met al uw wensen rekening wordt gehouden wanneer u gaat trouwen in Drenthe bij De Fijnfabriek. Daarom stellen wij graag samen met u een arrangement samen, aan de hand waarvan we een offerte opstellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om te trouwen in Drenthe of wilt u eens een afspraak met onze medewerkers maken om De Fijnfabriek volledig vrijblijvend te komen bekijken? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen met u een goed en passend arrangement kunnen samenstellen!

Zo hebben wij verschillende mogelijkheden en wordt uw feest helemaal naar uw wens als u beslist te trouwen in Drenthe bij De Fijnfabriek. Natuurlijk zijn er ook verschillende mogelijkheden om uw feest naar buiten te verplaatsen bij goed weer, zodat u nog meer kunt genieten van de overweldigend mooie omgeving die Drenthe u te bieden heeft.

Contact met ons opnemen

Wilt u weten wat wij u te bieden hebben, wilt u vrijblijvend eens komen kijken bij onze locatie of weet u al dat u wilt trouwen in Drenthe op onze locatie en wilt u afspraken gaan maken? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Als u gaat trouwen in Drenthe bent u bij ons zeker aan het beste adres. U kunt ons bereiken via +31(0)591-324466 of info@zuiddrenthe.nl. Verder kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we samen kunnen kijken of trouwen in Drenthe op onze unieke locatie voor uw wensen geschikt is.