Vergaderen Drenthe

Bent u op zoek naar een ruimte om in te kunnen vergaderen in Drenthe? Dan bent u bij De Fijnfabriek aan het juiste adres. Vergaderen in Drenthe bij De Fijnfabriek betekent ontspanning, inspanning en verzorging op zijn best, waardoor de productiviteit hier optimaal is. Vergaderen in Drenthe bij De Fijnfabriek kan aan de hand van één van de arrangementen. Bij ons vindt u altijd een zaal en arrangement die volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u specifieke wensen die niet op de website staan vermeld? Neem dan ook gerust contact op met de medewerkers om te kijken of wij uw wensen kunnen realiseren.

De locatie voor het vergaderen in Drenthe

De locatie van De Fijnfabriek bestaat uit vier zalen met elk een eigen sfeer. Vergaderen in Drenthe is dan ook altijd mogelijk in één van deze zalen, omdat er altijd één is die past bij uw wensen. Vergaderen in Drenthe kan in de Dophei, Veenbes of Pijpestrootjes zaal die ieder een afmeting hebben van 68 m2 en ruimte bieden voor een maximum van 30 personen. Wilt u vergaderen in Drenthe met meer personen dan is de Zonnedauw zaal wellicht beter geschikt voor u. Deze zaal wordt gebruikt wanneer u wilt vergaderen in Drenthe met maximaal 200 personen en heeft een oppervlakte van 200 m2.

Naast de zalen die gebruikt kunnen worden om te vergaderen in Drenthe is ook de ligging van De Fijnfabriek perfect. De locatie ligt volledig in het groen, wat mogelijkheden biedt om tussen het vergaderen in Drenthe door te wandelen of andere activiteiten te ondernemen die de productiviteit tijdens de vergadering ten goede komen. Kortom is er bij De Fijnfabriek veel mogelijk wanneer u beslist om op deze locatie te gaan vergaderen in Drenthe.

De arrangementen van De Fijnfabriek

Natuurlijk snappen wij dat u, wanneer u beslist te gaan vergaderen in Drenthe, zelf graag zo min mogelijk met de randzaken bezig wilt zijn. Daarom verzorgen wij altijd papier- en schrijfmaterialen en zijn er mintjes aanwezig in de zalen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor specifieke arrangementen, waarbij eten en drinken worden verzorgd in de zaal. Zo hoeft u ook wanneer het vergaderen in Drenthe lang gaat duren geen rekening te houden met deze zaken.

Soms weet u dat het vergaderen in Drenthe meerdere dagen gaat duren. Dit betekent wellicht dat u de deelnemers aan de vergadering wilt laten overnachten in een nabijgelegen hotel. Bij ons kunt u bij ons eigen Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe kamers boeken. Lunch, ontbijt en diner worden dan door ons geregeld. Deze arrangementen boekt u al vanaf 135 euro per persoon.

Specifieke wensen, vragen of boeken

Heeft u specifieke wensen wanneer u wilt gaan vergaderen in Drenthe bij De Fijnfabriek? Wilt u nog vragen stellen voordat u kunt beslissen of dit de goede locatie is om in te gaan vergaderen in Drenthe? Of wilt u weten of wij voor u een bepaalde periode en zaal kunnen boeken? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om één van onze zalen met een goed gevoel te kunnen boeken. Natuurlijk willen ook wij dat u prettig en ongestoord kunt vergaderen in Drenthe en zullen wij dan ook altijd goed overleggen en luisteren naar onze klanten.

U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of the mailen naar info@zuiddrenthe.nl. Onze medewerker nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen over vergaderen in Drenthe bij De Fijnfabriek zo goed mogelijk te beantwoorden. Heeft u een dringende vraag, waar u direct antwoord op nodig heeft? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)591-324466.