Wellness Drenthe

Bent u op zoek naar een heerlijk ontspannen verblijf in een hotel in één van de mooiste streken van Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u na een actieve dag genieten van wellness in Drenthe of wilt u de hele dag ontspannen en herboren terugkomen na een aantal dagen weg? Ook dat is mogelijk. Bij onze wellness in Drenthe vindt u voor ieder wat wils.

Beauty arrangementen

Gaat u voor wellness naar Drenthe, zodat u herboren terug kan keren? Dan is één van onze beauty arrangementen wellicht iets voor u. Zo kunt u van de wellness in Drenthe genieten door het Make Your Day arrangement, waarbij u in één dag van top tot teen wordt verwend met het lekkerste eten en de fijnste behandelingen en faciliteiten. Wilt u een heel weekend dat in het teken staat van wellness in Drenthe? Dan is wellicht het Lazy Wellness Weekend meer iets voor u!

Niet iedereen houdt echter van hele dagen in de wellness in Drenthe, daarom is het bij ons natuurlijk ook mogelijk om losse behandelingen te boeken. Zo kunt u bij ons hotel ook de heerlijke wellness in Drenthe ervaren na bijvoorbeeld een fietstocht door de mooie omgeving.

Losse behandelingen voor wellness in Drenthe

Een ontspannen massage is een goede manier om met wellness in Drenthe de inspannende dag af te sluiten. Voordat uw massage begint kunt u genieten van een voetenbad in onze wellness in Drenthe en kiest u een aroma die met de warme massageolie wordt gemengd. De lichaamsbehandelingen kunt u boeken van 65 euro en een afspraak kunt u maken via onze website.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor de schoonheidsbehandelingen en gezichtsverzorging die onze wellness in Drenthe te bieden heeft. Natuurlijk wordt de behandeling in onze wellness in Drenthe volledig aangepast aan uw huidtype en problemen die u met uw huid ervaart. Deze behandelingen kunt u al boeken vanaf 55 euro.

Natuurlijk kunt u bij onze wellness in Drenthe ook terecht voor een heerlijke manicure of pedicure, wenkbrauwen epileren, het harsen van de bovenlip of kin en het verven van de wimpers. Alle prijzen vindt u terug op onze website en ook het maken van een afspraak kunt u online via de website doen.

Meer mogelijkheden

Natuurlijk is het niet alleen wellness wat Drenthe zo mooi en aantrekkelijk maakt. Ook de prachtige omgeving en de vriendelijke mensen maken Drenthe een prettige plek om te verblijven. Heeft u dan ook gekozen voor een verblijf is ons Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe, dan zou het zonde zijn wanneer u alleen gaat voor wellness in Drenthe. Door de prachtige omgeving zijn er namelijk veel meer manieren om tot rust te komen, zoals de mooie fietsroutes en WildLands Advanture Zoo. Verder kunt u natuurlijk ook terecht op onze golfbaan of kunt u heerlijk genieten van het beste eten bij ons restaurant. Kortom zijn de mogelijkheden groots en is er voor iedereen een activiteit te vinden bij ons Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe.

Contact met onze wellness in Drenthe

Onze wellness in Drenthe staat natuurlijk open voor al uw vragen. Heeft u speciale wensen of eisen tijdens uw wellness in Drenthe? Dan bespreken wij graag met u welke mogelijkheden wij hierin hebben. Wilt u verder nog iets weten over onze wellness in Drenthe? Natuurlijk geven onze medewerkers u graag meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, het nummer +31(0)591-324466 of door te mailen naar info@zuiddrenthe.nl. Wij hopen u snel te mogen helpen bij onze heerlijk ontspannende wellness in Drenthe.