Wellness hotel

In het groene Drenthe vindt u Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe. Dit viersterrenhotel is gelegen aan de rand van het natuurgebied Bargerveen/Veenland, waardoor inspanning en ontspanning een verblijf hier onvergetelijk maken. Naast de prachtige wandel- en fietsroutes kunt u bij ons wellness hotel ook heerlijk ontspannen tijdens een behandeling bij onze beauty- en wellness salon. Wilt u weten wat ons wellness hotel u te bieden heeft? Lees dan verder op onze site of neem contact op met de medewerkers die u graag meer hierover vertellen.

Golven, fietsen en andere activiteiten

Bij ons wellness hotel kunt u niet alleen terecht om volledig tot rust te komen tijdens ontspannen behandelingen, maar kunt u ook terecht voor actieve bezigheden waarbij u uw hoofd volledig leeg kunt maken. Zo biedt de omgeving van ons wellness hotel mogelijkheden voor natuurliefhebbers om de mooiste plekken te ontdekken via de vele fiets- en wandelroutes. Heeft u een dag genoten van de frisse buitenlucht? Dan kunt u uzelf vervolgens in onze prettige kamers terugtrekken of bijvoorbeeld genieten van heerlijke maaltijden in ons restaurant waar veel gewerkt wordt met de beste streekproducten.

Is wandelen of fietsen niet waar u door ontspant, maar wilt u toch actief bezig zijn? Dan vindt u grenzend aan ons wellness hotel ook een prachtige golfbaan, waarbij sommige delen ook toegankelijk zijn voor de onervaren golfspeler.

Behandelingen in ons wellness hotel

Natuurlijk staat ons wellness hotel niet alleen bekend om de prachtige omgeving en de vele activiteiten die u hier kunt ondernemen. Ook de behandelingen die u bij ons wellness hotel kunt boeken worden door onze klanten zeer goed beoordeeld. In ons wellness hotel vindt u een beauty & wellness salon waar u verschillende lichaamsbehandelingen, schoonheidsbehandelingen en andere losse modulen kunt boeken. Verder vindt u in ons wellness hotel een Finse sauna, diverse voetenbaden en douchecabines met lichttherapie.

Wilt u een dag volledig uw hoofd leegmaken tijdens heerlijke ontspannen behandelingen, afgewisseld met het beste eten en gebruik van de verschillende faciliteiten die het wellness hotel u te bieden heeft? Dan kunt u ook kiezen voor één van onze beauty arrangementen. Deze arrangementen zijn door ons wellness hotel met zorg samengesteld, zodat uw dag volledig in het teken komt te staan van ontspanning.

Kosten en openingstijden

Op onze website vindt u de prijzen voor verschillende behandelingen in ons wellness hotel. Wilt u zelf een arrangement samenstellen? Dan kijken wij graag samen met u hoe we deze met al uw wensen kunnen invullen. Natuurlijk krijgt u, wanneer u tijdens uw behandeling een losse module wilt toevoegen, hierop ook korting.

Heeft u nog vragen, speciale wensen of wilt u boeken?

Het boeken van behandelingen bij ons wellness hotel kan eenvoudig via de website. Heeft u echter nog vragen of wilt u speciale wensen aan ons doorgeven? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons wellness hotel bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of the mailen naar info@zuiddrenthe.nl. Een medewerker van ons wellness hotel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om op al uw vragen antwoord te geven. Heeft u vragen waar u direct antwoord op wilt hebben? Dan kunt u natuurlijk ook bellen naar +31(0)591-324466.